打印 上一主題 下一主題
收起左側

[任務] 升lv- -

關閉 [複製鏈接]
請問大家呢..76lv打咩升lv好? 打咩都覺得好慢.仲有1日之內升唔升到80?  有冇靚仔靚女可以帶我升-_-
回復

76lv打古代比較多經
古代比較少d 不過時間短 所以多數人都刷古代
至於1日基本上冇咩可能80 78都仲有可能
比盡你天使戒+情侶+100%esp加反乘裝+女王+愛翅+花(唔知咩 之前有人用e個都有女王效果)+女王果實
你以上一場約3%一場(77lv~78lv)
當你一日刷足8個鐘 仲要神速打完一場 79都有可能
回復 支持 反對

= =我自問裝勁爛 (唔玩gash) 邊可能做到= =80無緣了
回復 支持 反對

只要有(永)恆心,80夢成真  我之前隻傑恩都係日日開機狂打古代
6粒鐘左右/日 插左2張經卡
6千幾攻 5千幾防 3 4千血
之前有個場 莓+愛+狄(未平衡) 我入去都冇咩用...
一個戰神+大技 一個飛突+大技 一個狂插 2分~3分一場
冇女王都好快...
e+單挑一場古代困難都8分鐘(傑恩)
所以呢...80係要時間的 加油
回復 支持 反對

只要有(永)恆心,80夢成真  我之前隻傑恩都係日日開機狂打古代
6粒鐘左右/日 插左2張經卡
6千幾攻 5千幾防 3 4千血
之前有個場 莓+愛+狄(未平衡) 我入去都冇咩用...
一個戰神+大技 一個飛突+大技 一個狂插 2分~3分一場
冇女王都好快...
e+單挑一場古代困難都8分鐘(傑恩)
所以呢...80係要時間的 加油

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小雪冰 -5 無意義回覆 (copy樓上)

查看全部評分

回復 支持 反對