打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] `封沁鎖曖 在2011/03/03 16:40:22已比人爆[[已賠償IPHONE4]]

回復 32# jack0114
我係你無野好淆-_-講真我當年都比人昆.條友都同我講我都係甘比人爆.
我有埋條昆狗手提.家電.去埋警局.最後咪不了了知.-.-
如果佢真係告得你入.我估你會成為新聞人物...個個都話比人昆,有幾多個人真係可以拿番起D野
你DEL人神獸-佢一定HIGH死 甘鐘意用HKD玩 個人認為抵佢死

賠左佢唔要,唔好理佢拉- 你估佢真係可以告得你入

PS期待樓主AC番生記得影相@_@唔係真係心痛死
回復 支持 反對

你知唔知係咩人做呀?不過我諗要拉到都幾難喇
前排見你合到雀,而家就比人爆左,
都真係好慘 = = ...
~TOY~ 發表於 4-3-2011 09:15

喂,我見你咁關心呢件事,茶實係咪關你事架?
唉,樓主今獲真係比人爆雀,慘 ~
回復 支持 反對

關心下幾好啊@_@睇下最後結果係點 200點神獸WOW 真係傷爆
回復 支持 反對

回復 1# M@進少

樓主可以報警,叫警察查ip,樂古id  jack0114
回復 31# jack0114

道歉賠償大晒咩,貪念貪念,一個貪念就可以解釋?!?!
上庭企下啦~~~你會驚人報警咩?? 驚就唔會爆啦,而家晒冧有咩用
回復 支持 反對

我相信爆人AC果條友一定好細過 比人嚇下O哂咀....叫警察查ip..有昆狗電話都無人啊
回復 支持 反對

回復 45# duck1991

條友之前開帖賣ac
龍君AC於2月28日已出售,事先聲明以後GA事都唔關本人事,本人已退出巨商,多謝過去同我玩過GA咁多個FD `封沁鎖愛 巨人 血戰戀曲 藝妓 仲有好多好多 多謝咁多位 陪我走過巨商一路GA咁多位

呢d人叫人朋友其實當人馬友,我係樓主就打死報警喇
回復 支持 反對

沁仔!! 你慢慢還啦 ~ 唔急..
最緊要捉到昆狗!! \"/
同埋.. 記得睇下我巨入面sd比你封信..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

收ac比人反爆?
如果係咁
你要反省一下!
偉笑爺 發表於 4-3-2011 09:40

咩叫ac比人反爆-_- 咁講野..
回復 支持 反對

喂,我見你咁關心呢件事,茶實係咪關你事架?
唉,樓主今獲真係比人爆雀,慘 ~ ...
AHgum1028 發表於 4-3-2011 10:19

嘩,原來關心下就會關我事,笑料wo
   咁我關心賭王d身家點分唔通我又有份分!?
    illogical~;P;P;P;P
回復 支持 反對