查看: 13440|回復: 161
打印 上一主題 下一主題
收起左側

翼wInG`轉生後之家族帖 逆DeiTy`

關閉 [複製鏈接]

族名:逆DeiTy`

逆DeiTy`公告:
gc終於出公會系統
逆deity係重開既會
歡迎各位加入-.-"
唔駛改名真好-,-"
各位翼x逆既快d回流加入喇囧

逆`公l告:

翼wInG`改名後既家族...
改名方式is 逆xxxx`名l稱
逆..一樣野..究竟想去叛逆d咩?
(族長鼓勵各位唔好咁乖..得閒要曳下.. ((拖..
你唔想要d咩?? 逆你唔想既野之後再+上你個名-,-"
雖然改左族名之後都冇乜分別..
但改名既範圍大左..冇咁多規範 (可能

當然 族list入面有好多仲未改名..所以唔好以為轉生後其他非我族類可以任意妄為- -+

逆`族LisT:

逆DaZe`天l瞳     (族長/另為黑心族入族測試part1人員
DaZe`=解 迷亂 恍惚 茫然..."   

叛逆P木偶          (逆`之 經理人 P
叛逆K孤星          (逆`之 經理人 K
合稱PK二人組!!!!

逆SaFe`公l仔      (神[秘]的大牙哥
SaFe`= 解 保護                                          

逆Free`幻l冰      (肥冰A_A"
Free` =解 自由

逆hInS`小l軒       (木偶最疼愛的細佬
hInS` =沒解..逆我而已..

翼wInG`凰l紫     (已死的小假..

翼wInG`赤l挙     (mY仔仔

翼wInG`星l雲     (啥事改名我不知道的...

翼wInG`凝l淚     (mY最愛的牙妹

翼wInG`璃l虹     (失蹤星園寺

翼wInG`蘋l果     (失蹤布丁

翼wInG`瑤l瑤     (英國回流了-_-"

翼wInG`夢l樹     (最囧的怪樹-,-+

逆`家l規:

1.禁止生事 非必要時勿串人 人不犯我 我不犯人
2.族內要和睦,和諧共存,不得內鬨,共同抗敵
3.兼承翼wInG`宗旨..+番對翼響後面+_+""
4.記住自己所逆的是什麼.."

逆`入族l條件:

沒什麼而已..睇緣吧..一切由天l瞳批准
通常很熟的fd is入得...但如果唔係 請做選以下一個任黎做

入族銀任:
1.成功邀請我為好友
2.拿取pk2人組的認同證照
3.打倒  以下的玩家 (在內任選5位,贏一場再拍下照片sd比mE
狼 的萊1 /痴男 的拉4 /淚 的真3 /非君 的小樂 /咢 的萊2/小弘 的莉/c愛 的巨劍/虎 的拉3/牛 的拉4/水平 的魔/幻冰 的拉4....
4.於隨機場中打倒mY小樂3次 (拉思請3炒mE...

入族金任:
1.成功邀請我為好友
2.給我500$hkd

**暫不收任何分身ac**

逆`聯絡l方法:

有咩事搵逆DaZe`天l瞳
樂古pm danny831

逆`之家族聯盟:

CLAn`族
CaNDy`
真羽家!

其實也沒啥而已..
總之各位看到以上族/團記得以和為貴
非必要勿踩
有咩事要義字行頭記得幫拖

同樣地..非我族類果項..太多了..
總之族LisT`入面冇既人都係非我族類..
包括翼wInG`家l族 的非我族類
回復

CaNDy`黎握手 =] ((搞亂
我地係聯盟左 haha  ((提你的說
幫手推一推 =]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

終於有返個正式公會帖^^恭喜
回復 支持 反對

onj天虫帖.頂下先
回復 支持 反對