查看: 38314|回復: 60
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [抒發]玩赤壁的感受

關閉 [複製鏈接]

星期五過後id:☆無名★會轉手喔^^各位朋友加油喔,遊戲愉快。

另外感謝趙Ser們的朋友,另外也多謝在孫Ser認識的朋友^^

入正題喔

大約是上年的11月還是12月接觸赤壁online[[onion_62]]

因為之前係玩2D Game所以小接觸3D,踏入赤壁的新手區桃園。

景色不錯頗吸引人喔kaka,當然升lv方面比我原本玩果隻容易的多,所以我就決心玩下去。

玩赤壁大約接近1年,好興慶識到所謂o既『朋友』[[onion_32]] 。

當然最搞笑的人就係負責我地趙Ser o既GM紅金寶(肥寶[[onion_10]]

在赤壁奮鬥半年-.-今年去查看記錄用了點數15600左右,當然係1200點哈哈果d+埋800左右啦。

當然係早期新手抽赤壁,抽唔到好野,又唔可以怪人自己無運姐(KAKA[[onion_25]]

在中段時間,升到60時係果段時間赤壁上限為60。

哈呢段時間我不停努力做任,在開放80lv時有2e經驗左右,當然要同孫ser d變態佬比就無得比= =

好興慶第一日開放80lv我就升到68lv,係趙ser 成為第二名 第一係京樂喔 佢70^^

a_a不過好景不常[[onion_16]] 開放木人系統,無辦法我又唔可以掛通宵唯有慢慢地認命

由2慢慢跌跌至2X名,合Ser後更不用講跌到2XX位

= =見到即時呆了一呆[[onion_77]] ,幸好我將勤補拙之下-.-宜家升至2X位,至於幾多唔講啦。

係中段同呢尾段我都再用Game錢。

另外鳴謝 我兩位好友 魚同凸歡^^借ac俾我掛濮2同埋打皇榜賣賺錢[[onion_70]]

令我更快一步不用錢也可以全金人[[onion_01]]

當然我o既成績相比大多數玩家,當然微不足道。

以下係我識o既朋友祝福^^[[onion_38]]

夜‧無影、火○狼●王、小鷺、tai、女朱雀、左青龍_右白虎、XX小灝XX、阮一丁、<小寶>、雪戀兒

常山子龍哥、紫風幻影、灼雲、大鬼(凸鬼)、絕望生魚片、無歡、【月】、維園之亞伯、天使心﹏月

傲雲軒、【呂奉先】、痴線芭比、深連、EricKwok、闍月乂流氓、炎程1、嘉娃兒、猛虎之天空瘋子

奪命老番、千頭萬緒、問世間情為何物、天煞cooL星~、森森SAM、花蝴蝶、安爸爸、乂孤月乂

影蝶、希兒、黑雨箱魂、冷血夫人、誰雲軒、Darek(小得得、御颯、~MeLoDy~

好多好多數不盡,如果發覺我無加你名,可能係唔記得=.=唔好鬧我xD[[onion_20]]

本人msn有意者自add↓

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

笨名最後一句喔,多謝各位

祝:遊戲愉快[[onion_49]]
回復

頭香    [[onion_53]]索女無名...I MisS YoU
回復 支持 反對

啊! 無名靚女你唔玩啦! 仲未有機會係game內同妳做朋友添,
仲有好多新野推出, 做咩唔玩啦!
回復 支持 反對

賣左俾邊個先 [[onion_48]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我同你一齊出去溝女都冇我名...><
回復 支持 反對

賣左俾邊個先 [[onion_48]]
晨昌首 發表於 10-9-2009 11:07

賣左之後先講xD,你係肥寶定?

我同你一齊出去溝女都冇我名...><

你係?

朋友喔要搵我可以密我分身id:回憶的碎片
回復 支持 反對

唔好走la~~無名姐[[onion_50]]

andway,祝你有更好的生活[[onion_49]]
回復 支持 反對

再 見 -3- """
不 過 都 開 個 分 身 係 世 頻 到 傾 下 計 @w@
回復 支持 反對

無名哥走 點解又收GAME錢= = 定係玩其他勁AC- -
回復 支持 反對