樓主: frankie95327
打印 上一主題 下一主題
收起左側

-,-有冇人知點算?

關網看到的-.- 希望幫到你親愛的巨商玩家: 為了更有效打擊外掛,巨商已於2009年7月2日(星期四)維護後已進行nProtect GameGuard 的更新,
若執行遊戲沒有任何反應或無法自動完成Game Guard更新,建議您採取以下步驟後,再嘗試更新進入遊戲 1.重新開機
2.關閉可能有影響的常駐程式,如Foxy、P2P軟體…等。
3.若您有使用防毒/防火牆軟體,請您將Game Guard新增至允許清單(區域) 。 不能登入的玩家若採取以上步驟後仍不能登入遊戲,
可把巨商的遊戲目錄下的X:\Programes files\Gamania\gersang\Gameguard下的
5個'.erl檔名'(包括:'npgg.erl','npgl.erl', 'npgm.erl', 'npgmup.erl', 'npsc.erl'檔案寄給客服人員作查證。
連同所使用的Windows版本,顯示卡版本, CPU, 所使用的防毒軟體及所在地區寄給我們。
方便我們協助查詢。
回復

-__-"你又冇話之前一直玩唔到
咁你更新錯誤囉,重裝la
傻仔~ 發表於 2-7-2009 21:22

-,-都話重裝左啦 都係咁

而且我都試過關防火牆
回復

拎部機去洗-.-
回復

關網看到的-.- 希望幫到你親愛的巨商玩家: 為了更有效打擊外掛,巨商已於2009年7月2日(星期四)維護後已進行nProtect GameGuard 的更新,
若執行遊戲沒有任何反應或無法自動完成Game Guard更新,建議您採取以下步驟後 ...
wohaojing 發表於 2-7-2009 21:28

你呢段野 咪就係個客戶服務中心條友  講既方法囉
答左=冇答
回復

你可以洗機或姐換電腦
回復

今日更新果個係game guard..
你試下delete 哂gameguard file 入面d野~
再更新過...
回復

你係唔係Windows vista
如果係要用`以系統管理員身份執行`黎開巨商
回復

防火同防毒 關左未  終之關晒電腦所有野先開 試下得5得@@
回復

你買番部機OR洗機!!^.^
回復

樓主 我gei情況同你完全一樣 e家重未玩到
我e家重裝緊巨商 唔知你玩到未呢?玩到gei教我點做..
回復