打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 雖然未有ac 但想問定 點解我會咁既-.-

關閉 [複製鏈接]
去微軟下載最新 DirectX
APTX4869 發表於 15-6-2009 15:45

下載左之後點用- -?
下載左之後冇咩野變過- -
回復 支持 反對

用左個方法唔得- -"
GameGuard   ←咩黎  邊到有得下載
cspk3344 發表於 15-6-2009 20:32

俗稱神盾....即係開game係度load個個防外掛程式
回復 支持 反對

俗稱神盾....即係開game係度load個個防外掛程式
[H]andyreon 發表於 15-6-2009 22:24

可唔可以幫我搵個網比我下載- -
同埋要擺返係果個位  唔知係..
回復 支持 反對

其實最快既方法係send封信俾台灣個客服度
佢應該會一步步教你做.....
因為陸版可能同台版唔同呢~"~
回復 支持 反對

其實最快既方法係send封信俾台灣個客服度
佢應該會一步步教你做.....
因為陸版可能同台版唔同呢~"~
[H]andyreon 發表於 16-6-2009 11:02

可唔可以比埋個網比我-.-"
搵唔到
回復 支持 反對

我岩先上網搵多左幾個方法,除左刪app之外
1.你可以路徑改文(即係將個路徑改番做全英文:改成X:\AION\AION<--例如咁)
正常上國際的程式通常會用預設(英文路徑)
改過來應該就正常了!  <----轉自巴哈

2.你check番你個地區及語言選項入面既設定係唔係台灣
地區選項
標準格式的也要改(不用重開機) <---都係轉自巴哈
回復 支持 反對

我岩先上網搵多左幾個方法,除左刪app之外
1.你可以路徑改文(即係將個路徑改番做全英文:改成X:\AION\AION
[H]andyreon 發表於 16-6-2009 16:53

係安裝果陣既路徑改做英文定係其他地方改?
回復 支持 反對

照佢個度講,就算依家改都應該得
回復 支持 反對

18# [H]andyreon
我唔知張佢改成點- -
講明邊到點改 邊到點改  唔識自己改
如果就咁係個環境設定到改既話 應該會搵唔到個檔  
因為個file到都未改叮  宜家唔知改咩名...
回復 支持 反對

你出番個file名度改就ok嫁啦
係file上面個行路徑改冇用
要改file名,如果唔係只係會去左個你改左路徑個file度
唔代表你改左個file名
即係去度你既C:\Program Files\PLAYNC\ 見倒AION永恆紀元個file
將佢改名做AION就得
完成左之後咁入file係見倒條路徑係叫C:\Program Files\PLAYNC\AION
回復 支持 反對