打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 建議新手玩職!

原帖由 MQ_瑋 於 1-8-2008 11:00 發表
我覺得新手玩補or坦隨時累到比人滅團 

錢都唔難賺 只要skinning 超爽賺 玩dps 術士更不用用錢買騎術 

說真的 如果新手玩法師不是更好嗎? 魔法水魔法包  而且法師是dsp 在副本應該瞎射也可以輕輕鬆鬆過關 ...

所以無咁大個頭.唔好戴咁大頂帽
回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 31-7-2008 19:59 發表
咁我第一個職都係玩戰士啦!我都係自己一個升冇朋友帶啦!咁我嫁下未又係做到za主坦~卡拉主坦啦!黑暗 海山 3坦啦!我夠冇朋友帶lo 又唔見我放棄左!如果比我間我先至唔晒多三個月又升過個lo

你個時同宜家點同呀..家下差唔多個個70都成身紫..打副本又話要快刷..冇經驗免問..刷個英博都話要全紫..
但係你宜家係都要話玩戰士都得ge..不過比其他職辛苦n倍姐

同埋宜家升一隻職有冇3個月阿...
我由1lv開始玩左一個星期到..隻薩都50幾啦..不過都係人品ge問題啦..如果咁岩好似我咁..撞到個70LV勁裝法..幫你刷血色..我1日就由26LV升到3十幾LV
而且宜家30LV就可以騎馬..升LV快到乜咁

回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 1-8-2008 05:36 發表

你個時同宜家點同呀..家下差唔多個個70都成身紫..打副本又話要快刷..冇經驗免問..刷個英博都話要全紫..

我由1lv開 ...

我可以叫你做大佬嗎?
咁嫁下入團要求個個SEV唔同 咁你之前入卡拉要求好似仲難D WO 嫁下起馬有新徽章裝頂高去啦!咁之前邊有呢樣野呀大佬!
咁嫁下入團要求咁高!你自己開 未得LO 通街都係紫裝 人地都用時間黎升嫁啦 你唔用D時間邊得呀! 嫁下玩戰士有咩問題呀又!
你知唔知戰士升級係辛苦到左70就係天堂 你有時間戰士絕對係一隻強職! 到左70 比其他職業仲易搵組啦! 如果你技術好 ! 你未同個組隊條友講!我裝係唔好 同我打 場副本LO ! 如果咁都比人插就係你問題啦!
升3個月? 睇你用幾多時間姐 !有D返工咁 點同D 成日玩果D人比呀!
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 1-8-2008 13:36 發表

我由1lv開 ...

我唔係想插你.講聲SOR先
由1升到5XLV用左一星期.其實係咪自閉呢?
同埋邊度真係有咁好在搵到個靚裝70法帶你?
我就自認我無人帶.所以2個月先70到~
回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 1-8-2008 14:37 發表

我可以叫你做大佬嗎?
咁嫁下入團要求個個SEV唔同 咁你之前入卡拉要求好似仲難D WO 嫁下起馬有新徽章裝頂高去啦!咁之前邊有呢樣野呀大佬!
咁嫁下入團要求咁高!你自己開 未得LO 通街都係紫裝 人地都用時間黎升嫁 ...

可以!

之前入卡拉要求仲難過宜家@O@..你隻戰岩岩70就有得打英雄咁勁@@你成身得幾件紫裝去坦英雄..唔比人黑都幾難
冇人話玩戰士有問題..我係話玩戰士比其它職辛苦..你唔認同咩~?

你話戰士到左70就天堂..一開始藍綠裝個陣真係唔知點天堂法..普通副本又少人打..新手又冇錢BUY 坦裝..就算比你刷到成身藍裝..你去到英雄咪又係比人小..你話你有技術就得..都要人地比機會你架..人到齊見到你一件紫都冇..真係理你個個都傻..仲聽你點?..戰士升到70好組隊只限防戰..其它天賦想打副本仲難過盜賊獵人搵組..建議新手唔好玩戰就係因為一係就只係打PVE..一係就只係打PVP..唔係好似其它專DD/補職咁..一個天賦一套通吃.....

你話你戰士可以通吃都得GE...不過咪又係辛苦過其它職N倍LOR..

宜家暑假...我一日都係玩個6-7小時..同埋我講左話我咁岩有隻70法幫我刷...因為佢雙開..另一隻按跟隨跟住我吸經..咁咪刷左成兩日LOR..

有人幫刷副本1星期5X LV好出奇咩..就算冇人幫..正常黎計一個月都升到上70啦...宜家做任經又+多30%.升LV要GE經又-少30%..仲要30LV可以騎馬

回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 1-8-2008 15:29 發表

可以!

之前入卡拉要求仲難過宜家@O@..你隻戰岩岩70就有得打英雄咁勁@@你成身得幾件紫裝去坦英雄..唔比人黑都幾難
冇人話玩戰士有問題..我係話玩戰士比其它職辛苦..你唔認同咩~?

你話戰士到左70就天堂..一 ...

可能你真係好運.
同埋平時用1個月升70真係難的
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 1-8-2008 07:29 發表

我真係一升到70就打得英雄WO 吹到仲要唔死TIM ! 籃綠裝坦英雄有問題嗎? 咁我真係咁你想點? 玩戰士我冇講過易!我一直都講升戰士!係辛苦但係好有用姐!有冇睇本文 同我講D 野
回復 支持 反對

原帖由 61087815 於 1-8-2008 15:45 發表

可能你真係好運.
同埋平時用1個月升70真係難的

你上巴哈睇下..差唔多個個都話正常一個 月就可以到70
(感覺好少人會上巴哈)
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 1-8-2008 16:05 發表

你上巴哈睇下..差唔多個個都話正常一個 月就可以到70
(感覺好少人會上巴哈)

以平常2-3小時/日既玩家係難沖的

1個月沖70果d仲唔係成日掂住隻老鼠果D網吧熟客?

回復 支持 反對

咪吵啦! 呢個post係用黎比人問問題嫁!你地係到吵交 !對唔對得住我! = =
回復 支持 反對