打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 動漫軍團競技賽決賽公告

關閉 [複製鏈接]
唔扺的...8月2號點解我唔去..一早知啦. [[bao_29]]
回復 支持 反對

以家攪出黎明呃人...有人爆料大獲d定冇人出賽大獲d呢[[bao_26]]
回復 支持 反對

係咩...冇多喔...咁拎出黎曬做咩姐...你去玩表演賽...拎左人地d第2名ge野都話係你應得ge...你係得ge[]
m328 發表於 4-8-2009 12:16

關我叉事,我連d code都未入,曬條命呀??
都話叫你問左你地大佬同紅金寶講過d乜先啦.
我地出多5個人上去,佢地唔通要做義工??
e家佢地拎既唔係第2名既獎品,係幫手搞活動既酬勞,ok??
佢地明知d人知道夢幻放飛機無出賽,唔係仲會擺個"跨服軍團賽亞軍"上頭頂呀??
回復 支持 反對

甘你一定要係屋企打多D機;  同埋多D食零食;
你而家太瘦啦;  吾夠肥喔;
γαη☆° 發表於 4-8-2009 12:17

我食好多野都唔肥.

蒲得多[[bao_36]] 我唔同佢地咁得閒日日長時間係到打機.[[bao_11]]
回復 支持 反對

冇上黎一陣姐咁熱鬧XD?

各位體諒下GM講真,搞唔成真係幾大獲下。xd我都明知夢幻團o既感受。

不過有時要大局為重,將就一下,至於詳細笨名並不清楚,只係用中立態度去分析。

希望討論氣氛唔洗咁緊張XD,THS各位合 ...
無名方士 發表於 4-8-2009 12:22

講真,點解搞唔成,大家心照啦.
我地都知搞唔成,肥寶交唔到差,先幫下手.
e+仲要響度俾人話扮佢地wo,扮隊放飛機既拓咩.
顧佢地感受??有無顧下我地感受先??
回復 支持 反對

關我叉事,我連d code都未入,曬條命呀??
都話叫你問左你地大佬同紅金寶講過d乜先啦.
我地出多5個人上去,佢地唔通要做義工??
e家佢地拎既唔係第2名既獎品,係幫手搞活動既酬勞,ok??
佢地明知d人知道夢幻放飛機無出賽, ...
kotoko1012 發表於 4-8-2009 12:27

都話左...咁你咪唔好去囉係咪先?...以家去左又話冇理由去做義工...講講下d第2名獎品又變左酬勞...你講哂囉...ok?...你都話gm明知我地唔去...咁唔去唔可以唔攪...或者講明係表演賽?...以家呃完人想補飛嗎?
回復 支持 反對

d人無預自己會win初賽,so無請假<===做咩幫人搵藉口者,有心去請病假都去到啦
人地淆底之嘛,不過唔好講出去ar,人地就係怕瘀先5去比賽,而家係度話人淆,人地好瘀架[[bao_36]]
回復 支持 反對

都話左...咁你咪唔好去囉係咪先?...以家去左又話冇理由去做義工...講講下d第2名獎品又變左酬勞...你講哂囉...ok?...你都話gm明知我地唔去...咁唔去唔可以唔攪...或者講明係表演賽?...以家呃完人想補飛嗎? ...
m328 發表於 4-8-2009 12:35

咩唔好去先??為你地??唔係呀.
我地好尊重個比賽,明知8月2號打,我地要番工果幾個都請左假.
你地放飛機就叫我地就你地唔好去??你地問下自己有咩咁把砲先.
e+係肥寶話你地甩底,個活動搞唔成搵我地幫手,咁大佐佢地黎幫手果幾個拎果d係咪叫酬勞先??
至於咩想補飛,關我地叉事,我地洗補咩飛??
你唔係以為我地咁想扮你地呀??如果講明係不破既表演賽,我地開心好多lo.
回復 支持 反對

講真,點解搞唔成,大家心照啦.
我地都知搞唔成,肥寶交唔到差,先幫下手.
e+仲要響度俾人話扮佢地wo,扮隊放飛機既拓咩.
顧佢地感受??有無顧下我地感受先?? ...
kotoko1012 發表於 4-8-2009 12:35

嗯嗯,呢點我知o既,交差方面XD

一人少一句就可以解決,不過都係單方面個人想法HAHA,反正現在你地都幫左GM

唔洗咁o既輕鬆面對啦

====================================================

各位看字,討論是不需要充滿火藥味的。
回復 支持 反對

48# kotoko1012

冇錯喔 ^^

想講明一下 其實要想針對的唔係 不破 的朋友們

而係gm既做法!! 其實對2方面既玩家都唔公平~ @@

其實gm比賽之前 就算講一聲 "夢團冇人到 而家由不破玩家為大家作表演賽" 咁對相方都公平好多
而唔係唔通知夢團既人 同 在場既人一聲  就要不破代夢團打囉 @_@
回復 支持 反對