打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 動漫軍團競技賽決賽公告

關閉 [複製鏈接]
不破幾時做改左名做夢幻團[[onion_56]]
笑~
回復 支持 反對

哈哈,你都知你地汁人2灘ge咩???汁2灘有幾型呀?夢幻團之滅殺聯盟放飛機,一知道係8月2日6點比賽,我地就同gm講左唔去得啦,先搵你來汁2攤咋
jonathankwan 發表於 4-8-2009 11:42

係阿v_v我地飛機王黎喔;   GM有咩活動吾好叫我地參加啦xD
好危險的;  廢事一陣又要你地GM甘辛苦搵人啦v_v
回復 支持 反對

不破幾時做改左名做夢幻團[[onion_56]]
笑~
lem0ntea 發表於 4-8-2009 11:45

8月2號改左1個鍾v_v  而家吾係啦;
回復 支持 反對

哈...真好笑...樓上話明知道係表演賽...但台上面明明冇話係表演賽...仲有人半夜3點幾拎個第2名獎品出黎曬...又話人地放飛機...唔得閒一定要黎?...你唔洗做唔代表人地唔洗做囉...唔出場就要搵9唔搭8ge人代?...打機打 ...
m328 發表於 4-8-2009 11:32

我夠想講到明係不破表演賽,掛住同淆晒底果隊個名似到10足10既"夢幻隊"比賽好馨香??
仲有係你地大佬同紅金寶講話d獎品唔至在既,e句係紅金寶講既你自己問番你地大佬有無咁講過!!
唔洗出黎出醜就有獎品袋落袋??咁你地咪好so??
個活動成個月前post左出黎,講明8月2日動漫展現場打決賽,你地報名果陣無眼睇既??
我地e邊個個請晒假,你地果邊唔識請假既??星期日黎架,望日曆啦.
定係其實你地原本已經有d自知之明,諗住都唔會有第2架喇,點知咁好彩贏到蜀都/好友,所以無準備呀??
8月1號晚先通知話會甩底,你地放飛機都放得有品d啦.

一句到尾 : 我地無人心甘情願去代表你地果隊lo,ok??
回復 支持 反對

有幾型呀..邊方面型先 [[bao_35]]
回復 支持 反對

我夠想講到明係不破表演賽,掛住同淆晒底果隊個名似到10足10既"夢幻隊"比賽好馨香??
仲有係你地大佬同紅金寶講話d獎品唔至在既,e句係紅金寶講既你自己問番你地大佬有無咁講過!!
唔洗出黎出醜就有獎品袋落袋??咁你地 ...
kotoko1012 發表於 4-8-2009 11:50

出黎一定出醜v_v?甘又係..  你地甘型仔[[onion_48]]
同埋吾出賽米第2名囉v_v`  吾出賽就冇獎xD?
甘入頭2甲黎做咩 xD  GM早D講啦=]  我地廢事做飛機王..
要人地甘興奮等左尼日甘耐>_<  有眼睇吾代表一定黎到0kay?
打機打到吾番工v_v   我地吾係電車男; 吾係打機打到上哂腦xD
拍謝~~
回復 支持 反對

你地最好就掛住"不破"尼個名啦=]   不過你地堅係型v_v`
睇左動漫節D相..  簡直覺得自己同你地係2個世界的人>_<
好彩我地冇去到..  吾係會自卑.. 囧0rz`  吾該哂你地幫我地出戰喔v_v
仲幫我地上台拎埋獎TIM v_v   ...
γαη☆° 發表於 4-8-2009 11:33

做咩講左我想講既野..

D人做人做到咁串為乜呢.. 成日世頻晒D獎出黎托咩
回復 支持 反對

嘩.你好型a.a
回復 支持 反對

唔洗出黎出醜就有獎品袋落袋??咁你地 ...
kotoko1012 發表於 4-8-2009 11:50

以家你講到好委屈咁...你袋獎品個陣係唔係咁委屈呀...咁有骨氣你咪唔好代囉...係咪先...有人用槍指住你叫你地代?
回復 支持 反對

做咩講左我想講既野..

D人做人做到咁串為乜呢.. 成日世頻晒D獎出黎托咩
NUM999 發表於 4-8-2009 11:55

魔魔v_v` 人地拎到GAME的獎品開心下好正常喔;
中6合彩可能會心臟病發>_<
回復 支持 反對