打印 上一主題 下一主題
收起左側

[疑難雜症] 叛逆小天 此玩家 將會係 Grand Chase 永恆冒險 永遠消失!!

關閉 [複製鏈接]
回復 49# ~天宮紫月~

只怕你 上水既時候 樓主又潛左水-_-
回復 支持 反對

我聽日去警察局問問情況._.?
反正吾係第一次入--"
回復 支持 反對

實係
自己理虧仲唔做龜叔(?)
慳D啦BABY
論年齡 你同小天同年 姐係應該細我一兩年姐
點解思想可以去到咁.... 咩既
sosad.
朋友 我當你一秒朋友 <-- sad but ture  
比個下台階自己又好 咩都好
比番個ac小天咪算囉
你要個ac黎做咩?
vs?
任?  
兩樣都係玩到一塌胡錦濤嫁啦
乖乖地玩番單機game咪算囉 何必出黎獻世呢
回復 支持 反對

嘩樓上兇惡
如果我話佢以前同我同級
但佢好似大我3年你點睇?
回復 支持 反對

姐係仲要大過我
sad
姐係21-22啦
好喇 唔好做龜叔喇 出黎啦
比哂下台階都唔識落黎個d 枉稱為人.
sor 原諒我講野太直
回復 支持 反對

很重火藥味..

建議會員在發表個人見解時
以事實為基礎
不能將品格批判當做駁論的理據喇..

此外 若再出現粗口/過激字句
不排除關帖處理..畢竟這只是私人事
我相信可以私下解決的

-
回復 支持 反對

我講返我以下既用詞先啦

風=樓主
天=任神 兩年黎一直玩緊GC

岩岩風佢無啦啦msn搵我
問我點睇件事..
就只好講下我有咩睇法啦

點都好 有樣野可以肯定
係法律上、係道理上呢個ac都係屬於風既
而風只係授權個ac比天玩 所以風突然改pw都係一件合理既事

至於係咪合情呢?
睇完文我見到你地兩位都識左咁耐
既然都係老友 何必要搞到咁呢?

點都好
天係呢個ac付出既血汗一定多過風
金錢上我就真係唔知呢- -
而且我覺得友情→金錢

天由第一日出Lupus、Rin既時候
就已經狂刷古代谷緊上Lv.80

佢谷緊Lupus既時候 我隻Dio都仲係Lv76左右
跟住佢無啦啦搵我一齊打古代
我陪佢刷左十幾場古代就走左了 自問真係唔係幾頂得順
星期五啦 出左Lupus兩三日 佢就Lv.80了

Rin都係同樣既情況
我最高Lv既人都係Lv.80Dio同Lv.77小愛
跟住就冇隻Lv.60↑了

天居然可以係短短三、四一日將一隻人物谷上Lv.80
相信並唔係一件容易既事(所以我成日同天講:你真係痴_線)
(我谷一隻Dio上Lv.80都升到我喊了 你望下個ac有幾多隻Lv.80)

而且好似其他人咁講
「生娘不及養娘大」、「天係樂古已經有一定既地位.」
風你可以諗下
你改一個pw並唔係只係改一個pw咁簡單
我記得天講過
「GC就係我生命既絕大部份」
嗯..你明的

至於風你最後決定點
都係你既自由了.
回復 支持 反對

小天真可憐. 比着係我?
報左警好耐嚕~
小學雞你話就話你出點多過佢.但係,佢付出既時間、心血係多過你n倍 ...
ricky1 發表於 8-5-2012 23:20

你有冇睇清楚,人地係同學,al都考埋,仲小學雞?

太廢既野/太粗鄙既野我唔想講,而好多人都講左喇。心血,時間,金錢,計洛無謂,我只同你議事論事。以我所知,你呢種嬲左人而改pw既情況,唔係第一次出現,只不過以前天爺好快同你和好番而你比番個pw佢,事隔三天,件事由小事變成關係決裂。你唔係掛,呢招野用左幾廿年仲用,今次仲要玩大佢?你比人插就自然。等唔到人,為左發洩,改pw,自己要ac,害己害人,唔好話我話,而家風頭火勢你就用個ac,遲下淡左你咪又係唔記得,到時冇人幫你上就等個ac自己比人封喇。都話你呢d自己蝕左野,死都要搵人陪葬,我敢講天爺佢比你拎番個ac之後,唔會因為咁樣而屈服,我知你心入面想佢屈服,但我話你知你做得出呢樣野,佢最多唔玩三小,唔使同你呢d冇良心冇道義既人一齊有咩關係,我諗幾廿年後佢諗番,一定會多謝你唔比佢玩三小。好有可能因為佢唔玩三小,而干出一番大事業,我咁講唔係想你回心轉意,而我知你一定唔會,不過我話你知鬥氣既下場,睇下你鬥氣鬥得幾耐。

天爺出名係人都知,單挑絕望,同我GC團拍片無數,雖說我地團既人唔覺得佢神,但係普通人心目中已經係神,比你用佢ac又如何,就算你唔改名,你用佢ac你會做得出比佢更強既野咩?你用佢花n多時間整既全夢幻15,神卡,神矛,我睇死你連佢十分一都打唔出,打任我算係出到聲既人,我話你冇你就一定冇。一朵鮮花插在牛糞上,我都唔知你出呢個po,或者決定唔會再比天爺知番密碼果時,有冇認真諗過。你有冇睇夜晚高清台套三國呀,人地曹操幾憎劉備,對劉備d手下如關羽趙雲呢d十分睇重,本來有得殺都唔殺,寧願輸都唔殺,就算冇睇tv都睇過三國呢套名著掛,曹操夠哂奸,不過人地都冇你咁蠢。人地奸得聰明,你就奸到四不像,實行車毀人亡,又要比人插又要玩黎冇心機,有種你就退公會del好友重新黎過,不過你套神裝,人地一定會認住,唔好怪小天,係你自己話出好多錢出黎買神裝,搞到人人認得你個傻仔姐。

香港你都做得出d咁串既po,你去到台灣你同人咀砲一定更加勁,加大台港不和。你話你單挑任唔打對戰,試問你咁既能力,比你神裝,都打唔贏d咩地圖,最後既下場就係冇野好玩,你咪玩lo,咁串,咩永遠消失,咒人死咁。係我就唔會好似你咁計較喇,果少少野都計,識左5年,友情凍過冰,都唔知你咩人。冇錯,你有權改pw,你係岩,不過人地咪當你小學雞lo,我知你唔介意,因為你都唔會諗得咁全面,只會諗兒女私情,以為夠大件事就乜都得,你咁樣做野法,個天有眼睇架。死一個天爺,我個團全部人打任都勁得過佢,對我影響不大,不過我同天爺算叫熟,佢比人咁樣對,點都要出句公道說話掛。
回復 支持 反對

樓上中肯
可惜. . .
大家都明白了
回復 支持 反對

樓上中肯
可惜. . .
大家都明白了
~天宮紫月~ 發表於 9-5-2012 00:14

其實呢個事真係適合私底下砌掂佢-.-
風改pw合理 天擁有個ac合情 呢兩個事實係冇得改變
至於點做就睇佢地兩位了