查看: 45203|回復: 163
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日放jupas咯喎!

點解無人講既.......乜無人心情緊張咩? 唔會全部都定過抬油掛~

其實有邊個係今年?

bearwing: 4238 IFAA
無.話可說: 6963 Engineering
大J: 5177 Chemistry??
回復

見者有份,bearwing請大家食飯~

恭喜你   你揀EEE的話 我可以陪你一年@@
註冊哥日唔好比我見到你喎  哈哈

記住呀 想好似YU哥咁勁  揀EEE入面GE EE啦
adamsteve 發表於 29-7-2009 10:42

有種應該揀 structure eng, builiding service eng, civil eng, 就業機會多d~

我只係由原本想讀ce,變左ee~

呢個係6339 o個時俾我既flexibility , 而家6963應該仲多選擇啦.
回復 支持 反對

12# piyopiyo
bearwing cuhk ifaa, 真係唔關佢事bor

大仙?? 大部份時間都唔存在.
回復 支持 反對

想人照,先post 相
回復 支持 反對

大J 終於 po 頭咯喎....

ust chem??
回復 支持 反對

科大化學系我來了!

你話呢?
回復 支持 反對

29 piypiyo離題講spanish?! 未死過?

大學讀外語 $1500 1個先到先得course,俾我唔報..

都係報個免費既普通話班最抵玩.

adam鄭o係度恃老賣老,邊個話一定要o係campus食 ?! o係度o下人
橫掃般咸道,look落電車路,我唔信搵唔倒野食.
回復 支持 反對

35# 無.話可說

屋企食

維多利亞城池堅固
Deluxe 發表於 3-8-2009 14:02

wt a u talking about?
回復 支持 反對

42# piyopiyo

boardening 計好少既je,更何況可以take多黎com返,最主要問題係可能會影響倒core...
因為學好language真係要花幾多時間下......唔係話考試前衝左佢就算...

41# adamsteve

睇黎你都係諗住hea底填夠18個depth就算
未計lv2,我舊年take左3105,3106,3107,3108,3110,3216, 27粒lv3 (除左3105外,其他都A字頭:lol)
3105請外判教,將人地成個BS degree既濃縮化咁轟炸...太恐怖.....正因為咁,你死鋤佢可能可以突圍.
溫書好似背書咁...計數好似背數咁......睇完pastpaper好似無睇過咁.......
老實講,我o個年算淺ga la....唔駛考lift,lighting年年翻炒,有d送分既,背左個proof就拎倒分,弊在我臨場唔記得左

最有用莫過於3106,其次係3105,因為EE出身有9成既工都係同BS有關,interview實問.
3107/3108視乎你係咪想入2電....否則你今世都唔會用到佢......

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

咦....今日reg day 喎........3年前,都係1號風球.
回復 支持 反對

借loan吧,3年後破產
回復 支持 反對