樂古Nakuz

標題: 25/10 韓服新副本 : Berkas's Lair [打印本頁]

作者: EC膠    時間: 25-10-2012 17:59
標題: 25/10 韓服新副本 : Berkas's Lair
請移玉步到以下網止,獲取更多更準確資料
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 9733&extra=page%3D1

宣傳片
[youtube]hh_jkVM0iBA[/youtube]
[youtube]b23QjT1ZUqU&feature=g-all-u[/youtube]

副本:
[youtube]ye9rpTqVeuk&feature=g-all-u[/youtube]
[youtube]iwMWgdPeiz8&feature=g-all-u[/youtube]

副本可6人進行
呢條黑龍係現時GC最「長壽(384命)」既boss ,可以定時利用以下設施幫助對付黑龍,亦要定時清理設施周邊怪物

劇情

不知名男仔

裝備

作者: 疾風乂軒    時間: 25-10-2012 18:19
個男仔係殺惡龍既勇者XD?
作者: asd999ex    時間: 25-10-2012 18:46
個男仔係公會個人?條片一開始見到公會個人企係到
作者: 紫靈乂    時間: 25-10-2012 18:46
5人任務 (做咩唔6人姐 可以變番6人咁玩任務=3=)
呢D先叫做副本喔.
PS:裝好型-A-
作者: 凸=.=凸    時間: 25-10-2012 18:47
對翼好靚^^
個男仔唔系申請公會個個咩??
作者: hj1op2    時間: 25-10-2012 18:55
個副係可以六個人打
希望出多d呢類副啦~
作者: bbq93629    時間: 25-10-2012 19:03
人地刀打左30min先2/5 我地點打牙.....
作者: S!u絕淚    時間: 26-10-2012 00:16
套裝真係好有型
如果隻真有埋呢套裝我可以砌套三魔龍裝出黎sosad
可惜我應該無呢個耐性
作者: 毋忘    時間: 26-10-2012 12:59
韓國肯出E種圖真係正
好懷念以前S1打卡查~~
作者: frankie_wong31    時間: 27-10-2012 09:01
尼個圖算難打啦!!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micr9-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2