ivan_bb 發表於 1-8-2011 21:44:10

送vip帳號!迎接《龍珠Online》來臨吹水帖(方法三)(進行中)

送vip帳號!迎接《七龍珠Online》來臨吹水帖!(進行中)

如果你想領取本禮品內容,請按『讚好』或『留言』。
《七龍珠Online》即將於8月19日CCB

在這個重要時刻前,Nakuz希望各位也可以在本帖作聊天交流,內容只要關於《七龍珠Online》就可以!

Nakuz會於8月13日 00:00,在本帖抽出 20名會員

贈送「《七龍珠Online》(vip封測帳號一個)」。
多回覆,便可以有更多的出現率,中vip封測序號機會便更大!!!

禁止任何呃帖、洗版、連續回覆的違規行為。

--------------------------------------------------------------------------------

最後,請勿違反版規

hmbb 發表於 1-8-2011 22:00:22

{:13_686:}七龍珠Online一定要玩 ar

angeljojo 發表於 2-8-2011 01:13:32

有無人玩緊台版呢度 ?

jas_225 發表於 2-8-2011 01:16:46

抽我 抽我   七龍珠Online丫!

hokinpanben 發表於 2-8-2011 07:26:46

個帖好似冇人知咁-3-
(我要挽7龍g呀=] )

chengaroy 發表於 2-8-2011 11:51:14

抽我la!!!!我好想玩啊!!!之前down左台灣版又玩唔到!!等左好耐喇:(

0987512 發表於 2-8-2011 14:18:33

等左好耐,暑假過左一半都仲未出   :(

芝麻湯圓 發表於 2-8-2011 16:57:47

見到有人玩..仲好似好好玩tim
想要番個ac玩a.a

chan3495 發表於 2-8-2011 20:13:25

龍珠迷必玩!

尐豪 發表於 2-8-2011 23:27:28

我系活動1到拎左~系到回仲有冇得拎先;P
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 送vip帳號!迎接《龍珠Online》來臨吹水帖(方法三)(進行中)