赤璧老漢 發表於 7-1-2010 20:19:55

飲茶既問題

老弟琴日升到68lv, 入黃巾, 出左飲茶既問題, 平時都係飲左茶, 先群怪,

不過今次群完後, 體力冇回升到, 完全冇效, 要等佢慢慢先回復到, 大大

加慢左所用既時間! 請問各位大大有冇解決既方法 []

Quentin~ 發表於 7-1-2010 20:48:23

因為你升左lv, 所以打lv 60的小怪回唔到體
冇記錯的話,lv 66打小怪仲回到體,但lv 67或以上就回唔到

puikuen 發表於 7-1-2010 22:20:07

你用既茶係高lv個d
打d低lv既怪係回唔到體

赤璧老漢 發表於 8-1-2010 18:40:01

多謝2位既回覆, 飲茶係唔得啦, 飲過高低lv既茶, 都係冇效,

依家只好用住2個結義中既回體技, 想問, 2件水寶是否戰斗中回體,

仲有再高級d既龍象, 是否都係戰斗中回體, 仲有咩好介紹,
Thx []

傻爪小優~ 發表於 8-1-2010 19:11:45

聽人講黃鍾大呂技..可以一次過加50體
商城的都可以,喜糖都得

緋雪千夜。》 發表於 8-1-2010 19:28:38

多謝2位既回覆, 飲茶係唔得啦, 飲過高低lv既茶, 都係冇效,

依家只好用住2個結義中既回體技, 想問, 2件水寶是否戰斗中回體,

仲有再高級d既龍象, 是否都係戰斗中回體, 仲有咩好介紹,
Thx [] ...
赤璧老漢 發表於 8-1-2010 18:40 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
如 果 你 想 回 得 快 d 既 話 呢 ,,,
你 就 用 結 技 回 2 體 果 招 + 黃 鐘 + 2 水 + 茶 再 坐 低 ,,, 咁 樣 回 好 快 ( 只 係 戰 鬥 外 )
戰 鬥 內 就 8 荒 , 綠 毛 等 等 ( 唔 係 好 記 得 )
有 舞 招 技 就 會 戰 鬥 內 外 都 會 加 多 1 體 回 復 ~~~
2 水 係 戰 鬥 外 先 會 回 體

飲 茶 回 體 ,,,
如 果 你 打 隻 怪 ,,, 個 lv 到 係 灰 色 就 回 唔 到 ~~~

Quentin~ 發表於 8-1-2010 20:35:02

戰鬥內回體的方法其實好少... 唔係仙酒點賣得出
副扇點左風甲術‧咒,可以+戰鬥內回體
資質智力100點可以+戰鬥內回體(但應該冇人會放棄魅力的12-15暴抗同9-10閃避)

赤璧老漢 發表於 9-1-2010 18:32:51

唔該晒各位!   唔問都唔知原來果2水都唔係戰斗內回體, 好彩未整 []

仲有打怪果lv數既顏色我都冇留意過, 原來回體都有咁多學問,

方法又真係唔多woo! 仙酒我有買, 不過唔係緊急關頭係唔會用, 副扇用黎補血,

資質咁又係魅力啦, 我想問8 荒 , 綠 毛 果D係咩黎?秘文龍象係唔係戰斗內回體?

傻爪小優~ 發表於 9-1-2010 20:44:17

秘咒·龙象
秘咒属性:生命值+200 体力恢复速度+1附加伤害+15<~~~轉http://chibi.wanmei.com/ziliao/miwen/index_miwen_2.htm

8荒=結技全8..好像
綠毛=唔記得..都係結技

緋雪千夜。》 發表於 10-1-2010 11:16:03

唔該晒各位!   唔問都唔知原來果2水都唔係戰斗內回體, 好彩未整 []

仲有打怪果lv數既顏色我都冇留意過, 原來回體都有咁多學問,

方法又真係唔多woo! 仙酒我有買, 不過唔係緊急關頭係唔會用, 副扇用黎補 ...
赤璧老漢 發表於 9-1-2010 18:32 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
8 荒 = 結 義 技 " 威 伏 8 荒 "
綠 毛 = 結 技 ,,, 唔 記 得 個 名 , 但 係 結 技 第 1 行 ,,, 綠 色 咁 好 似 條 毛
頁: [1] 2
查看完整版本: 飲茶既問題