真誠 發表於 30-9-2008 13:05:37

你地既死亡平均數係幾多?

步兵死亡, 都會對據點造成傷害, 起依度就想統計一下各位既死亡平均數去到邊

控制血量, 睇好形勢進行攻, 防或退, 走在有利地形位置, 都係技術一種

死數:               評價:
0.00~0.50 --    你係一個識得控制血量, 機警既人, 要殺你真係唔容易, 如果其他方面亦做得好, 你絕對配稱為強者
0.51~1.00 --    不錯既個人技術, 但仲可以小心一點, 身在前線既你好重要, 死一個就少一個
1.01~1.50 --    有時冷靜一點, 做到一場唔死 2次就有進步了
1.51~2.00 --    算係合格, 但如果你係盾戰, 就有 d 強差人意了
2.01~3.00 --    絕大多數人都係依個死亡數, 自己諗清楚你既職業同立場, 死得值唔值得?
3.01~3.50 --    列入不合格行列, 你既技術可以話係屎, 你出黎就係為左畀人殺?
3.51以上   --   依位朋友, 你唔係玩依類遊戲既材料, 你轉玩勁舞團溝女吧

唔好介意我用紅字幫你改錯別字@w@
(奸雄多手搞事中)

~★~ 發表於 30-9-2008 19:04:41

講真...

平均數睇你第一場國戰...

第一場死8次...之後次次死兩三次都會係4.xx嫁wo~_~

[S]Story 發表於 30-9-2008 19:54:34

死得啦,我一場平均死3次以上咁我咪(
3.01~3.50 --    列入不合格行列, 你既技術可以話係屎, 你出黎就係為左畀人殺?)
[]

亂世之奸雄 發表於 30-9-2008 21:19:04

3.51以上其實唔難

得閒無事打一場被遊樂的場,你死亡數起碼都有番3+....

被耍場我去打塔都可以死4次...
打多5個真係唔係人玩

天才2008 發表於 1-10-2008 07:34:43

0.99
35LV唔錯la~

我係new手 發表於 1-10-2008 20:17:34

純弓 ... 死1.98 "
( 岩岩玩果時死太多-.-

♂魚﹏◎ 發表於 2-10-2008 18:19:47

我係4 不過唔知點解次次死咁多次都有1M8以上傷[]
最高死9次 個次傷有3M1 好似死得多 就高傷D[]

zero150 發表於 2-10-2008 21:43:53

感你又幾多 =3=?
我0.00~0.50

鬼整你 發表於 3-10-2008 15:12:39

藍國同紫國唔同標準喎[]

龍大人 發表於 3-10-2008 17:28:11

me一場死6-8次
(9依位朋友, 你唔係玩依類遊戲既材料, 你轉玩勁舞團溝女吧)
頁: [1] 2
查看完整版本: 你地既死亡平均數係幾多?