SX929 發表於 19-8-2008 12:31:01

紫國俾人清本土的問題~(ser A)

本人係紫國的,有一隻31級盾戰,23級弓遊,12級火法師

呢個問題其實一路都有人講緊,但係就冇人改進,就係大部份紫國人中意玩單機,見到自己D地比人打(對方多我地5個人),寧願等單機場,都唔會走入去幫手,搞到成日冇哂D地,某d團又唔知係度做咩,成堆坐係城度吹水都唔幫手,大部份團都只係掛住攻地唔守地,大佬呀,你攻完唔守d地咪又係冇哂,咁都唔明囧?

唔認同的可以一齊討論下,唔好插我= =

我的ID:戰士----SX929遊俠----S遊俠S    魔法師-----(忘記了囧)

題外話:奸雄唔玩AOC轉玩FEZ了嗎?仲做埋版主囧

屎眼狂刀 發表於 19-8-2008 12:36:20

每個國都有e d問題.....一來人數唔夠會出現咁既情況

TYTY 發表於 19-8-2008 12:38:31

呵呵
琴晚我長期幫手攻打紫國@"@
不過我林訓個時 紫國好似冇咩事了 (早上5:xx)

山崎卍 發表於 19-8-2008 19:49:49

紫國夜晚先多人= ="""

[S]Cream 發表於 19-8-2008 20:30:43

我都係紫國的....'暗湧'團的人~
我都覺紫國d人好唔合作...
冇人擴...冇人打...冇人召...坐水既就大把..
d水工水銀爆哂水都唔識得變通下....
起下門起下營都得姐= =
一味坐等運到...真係囧

一二三路由器 發表於 20-8-2008 00:00:32

係d人鍾意打入本土姐-_-"
我覺得...打中間就算...何必打入本土=0="

亂世之奸雄 發表於 20-8-2008 00:30:07

回復 樓主 的帖子

AOC...等死吧..
不過真係唔忍心睇到aoc沉
===============
紫國真係...唔好講,我藍國見到紫國咁都心痛

你好野! 發表於 20-8-2008 00:48:52

我都好痛心....
雖然唔係紫國
但係...人流大失....

鬼整你 發表於 20-8-2008 00:50:52

原帖由 Cream 於 19-8-2008 20:30 發表 http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我都係紫國的....'暗湧'團的人~
我都覺紫國d人好唔合作...
冇人擴...冇人打...冇人召...坐水既就大把..
d水工水銀爆哂水都唔識得變通下....
起下門起下營都得姐= =
一味坐等運到...真係囧

直頭好多人坐水都唔知做乜,叫又唔郁,叫比水又冇反應,永遠都係得嗰兩3個比水人.....
1係冇樓拆又要出巨人,死0出去單挑,條龍又唔識飛........

如果唔係整咗隻LV32,一早轉去藍國[]
我團型男索女得3幾個活躍,其他隊員請努力升LA-.-

孤獨的人 發表於 20-8-2008 11:31:14

我自己係黃國ge,尋日打紫國,我係刀遊諗往去亂水,之後見到你地座據點係有幾條友企左係度行都唔行
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 紫國俾人清本土的問題~(ser A)