好人一個人 發表於 14-6-2008 18:22:11

[教學]ml自組買人既錢

we2008 好似得一千蚊冇得改野架= =
不過有一個bug 可以改

first, 你去到買人個度
之後你禁一個未註冊既位
之後搵一個一千蚊以內既人黎買.e.g. 扑智星 350
買左之後禁返扑智星 之後禁替換
又係搵個一千蚊以內既人.

換完之後就搵第2個未註冊既位 既買一個幾百蚊既人

買完之後你賣哂佢地你會見到d錢 由1千蚊 多左1-2千不等
之後你就可以刪哂所有人 買你鍾意既人 因為你一買d錢會加左唔會少- -
你買哂所有人之後你發覺d錢會好多,but 冇乜用 因為ml 個陣會將呢d錢del哂

如果你唔鍾意刪佢原本既隊就同樣方法 不過係買少d球員保留多d佢原本球員

chion2005 發表於 19-6-2008 22:52:22

回復 樓主 的帖子

姐係點????

人換人?

但係佢本身d球員賣左都冇錢的

CKFAI1991 發表於 21-6-2008 11:38:53

GOOD非常有用! 感謝

chion2005 發表於 23-6-2008 21:35:45

我識喇

次次都係+350蚊 好正^^

omega 發表於 24-6-2008 19:25:38

呀....好複雜,唔係好明白
如果要多錢,可以用GM改,
而且仲可以keep落ML個陣都有,將來可以再買人嘛

小極 發表於 25-6-2008 16:21:59

原帖由 omega 於 24-6-2008 19:25 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
呀....好複雜,唔係好明白
如果要多錢,可以用GM改,
而且仲可以keep落ML個陣都有,將來可以再買人嘛
點改?教我地得唔得._.?

kkhhyy 發表於 25-6-2008 23:03:14

thx for sharing

chion2005 發表於 2-7-2008 16:23:18

回復 5# 的帖子

係囉教我地啦

gm=遊戲管理員?

omega 發表於 2-7-2008 18:27:18

抱歉,外遊幾天,未及即時回覆諸位

GM= Game Master
係一個非常熱門出名既遊戲修改軟件,相信不少玩家曾用
基本上係可修改遊戲中任何數字,只在此你能否找出數字存檔的位置
我文不通順,難以三言兩語解釋清楚
請先到下列網址,有載點及詳細教學連結

http://tw.knowledge.yahoo.com/question/?qid=1405123019348

我嘗試講解,開啟GM後,在"刷新遊戲"項選 PES2008(目標遊戲)
在搜尋輸入你想修改數據的現值,如買人介面中,你原有的 "1000"
然後回到遊戲,利用買賣改變該數據,如買值350的扑智星,
按 Ctrl+F12 可快速到 GM,輸入改變後的數據 "650"
應該會發現下列中的項目越來越少,重複改變數據並搜尋
直至GM下列的項目變為只得1~3個,就可double click然後修改,數字由你

網址中詳細教學有更清晰指導,希望各位未使用的玩家學會後,可應用於Winning及其他遊戲。

[H]qwqwq 發表於 3-7-2008 08:17:28

我都係用緊game master8,好正,好多game都用到[]
頁: [1] 2
查看完整版本: [教學]ml自組買人既錢